Източник: lamqta.comОвен  За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек

...
Източник: lamqta.comОвен  За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек
Коментари Харесай

Хороскоп за днес! Главоболия за 4 зодии - Козирог - много недоразумения, Телец - няма да ви е приятно да...

Източник: lamqta.com

Овен 
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите. 

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.
 

Близнаци

Усещате прилив на нови сили, и както постоянно – на време! Не си поставяйте неразбираеми цели и не преследвайте лъжливи стремежи. Работа ще имате доста, само че нито една от дилемите няма да може да бъде наречена нито значима и значима, нито най-малко вдъхновяваща. Отслабналите другарски връзки и занемарените работни планове може да се оживят, с помощта на прилив на сила. Може да разчитате на напредък или промени във всяка сфера на своя живот, и даже там, където от дълго време нищо не се е случвало. Всички загради ще изчезнат, незабавно щом започнете настойчиво да си пробивате път към реализация на своята фантазия. Дерзайте!
 

Рак

Дори и такива притеснителни хора като Вас от време на време желаят да покажат на какво са способни. Вие постоянно се поддавате на това предпочитание, само че в този момент околните Ви хора настояват, че сте посочили на обкръжаващите на какво сте способни. Не спорете с тях! Дълго и настойчиво сте работили, с цел да достигнете днешното състояние и да станете специалист в своята област. Защо тогава да криете своя гений?
 

Лъв

Този ден ще зарадва Лъвовете, които възнамеряват да го прекарат в кръг от близки хора. Не е мъчно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на обичания човек. Не са изключени и нови запознанства. Те чакат тези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно визитата на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите поучават за изгодност. При състояние че финансовата обстановка не е по никакъв начин удобна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има огромна възможност за неразположение. 
 

Дева

Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това, което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е напълно безобидно нещо, само че думите Ви може да се окажат много по-сериозни, в сравнение с си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате възприятията на приятелите, па въпреки и не преднамерено. Разбира се, те ще Ви простят, само че за какво да рискувате? Просто си помислете, по какъв начин бихте се чувствали на мястото на събеседника си. Ще съумеете да се справите с отрицателните трендове, в случай че съществено измененията своето държание. И не се опасявайте да експериментирате - нищо не е по този начин рисково, както Ви се коства.
 

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията. 
 

Скорпион

Определено не Ви доближават нови усещания. В резултат на това се появява предпочитание, въпреки и малко да измененията живота си, а това „ нещо ” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа, да вземем за пример връзките с човек, който откровено Ви обича, и към който на процедура сте доста привързани. Промените могат да носят както положителен, по този начин и отрицателен темперамент, защото ще се ръководите извънредно от страсти., мимолетни стремежи и прищявки. Редом с Вас има човек, който е подготвен да Ви удържи от недомислени действия, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на сполучлив проект. Но Вие настойчиво ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето - на вятъра....
 

Стрелец

През днешния ден доста ще Ви се желае да се превърнете в същински магьосник и да започнете да вършиме за своя обичан човек най-различни чудеса. Само че за това просто би трябвало да знаете, че чудесата ще се възприемат напълно съответно - с топлина и признателност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.
 

Козирог

За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите. 
 

Водолей

Много сполучлив ден: през днешния ден просто ще Ви върви. Може, да вземем за пример, да се захванете с безнадежеден план и да го доведете до ослепителен край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който доста от дълго време мощно сте желали да видите. Точно по тази причина би трябвало да заемете дейна витална позиция. Ако стоите без работа - просто прелестно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, освен ще прекарате прелестно, само че и ще имате прелестен резултат. Изборът е Ваш.
 

Риби

Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР